Wie zijn wij

Ardennen4All Egidia Leonie

Wie zijn wij

Ardennen 4 All is een reisbureau gespecialiseerd in de Ardennen. Onze accommodaties vindt u hoofdzakelijk in 2 streken van de Belgische Ardennen: regio Durbuy en regio Malmedy.

Als kind kwam ik vaak met mijn ouders in de Belgische Ardennen. Het begon met een eigen huisje op het vakantiepark bij Durbuy. De liefde voor de streek groeide en bij elk bezoek raakte ik meer en meer onder de indruk van de mooie omgeving, de rust en de vele mogelijkheden die de Ardennen bieden. We hebben heel veel gezien en gedaan in die tijd en ook genoten van de Bourgondische kant. Er kwam een groter familiehuis en ook enkele bungalows die mijn ouders verhuurden. En zo ontstond er een klein reisbureau.

Na een aantal jaren stroomde ik in bij dit reisbureau en ging ik me steeds meer bezighouden met het verhuren. Ik ging ook voor anderen verhuren en breidde het aantal accommodaties uit. Mijn motto is: “vakantieplezier voor iedereen”. Dus vindt u bij mij een gevarieerd aanbod: van camping tot luxe huis, van appartement tot B&B, of je nu alleen of met z’n tweeën bent, met een gezin of met een grote groep, een verblijf op een boerderij, in een dorp, aan een meer……

Ik ben gaan samenwerken met adventurebedrijven die net als wij werken met een persoonlijke benadering, goede kwaliteit en ruime ervaring. U kunt nu ook sportieve activiteiten of zelfs complete programma’s met activiteiten, lunch, BBQ bij ons boeken.

Mijn ouders worden ouder en zijn steeds meer op de achtergrond aanwezig. Maar nog altijd gaan zij graag naar de Ardennen en kan ik terug vallen op hun uitgebreide kennis van de Belgische Ardennen.

Wat maakt ons speciaal?

We verhuren alleen accommodaties die we zelf kennen en zelf beoordeeld hebben. We kennen de eigenaren en beheerders van de huizen, B&B’ s, campings, de receptionistes van de parken en de bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. Kortom, we weten met wie we samenwerken en wat er leuk is in het gebied. Zelf verblijven we ook nog altijd graag in 1 van onze huizen. Als we er zelf niet zijn, verhuren we onze huisjes/ons huis graag om anderen ervan te laten genieten.

Omdat we bekend zijn met de accommodaties en in de omgeving, kunnen we u van persoonlijk advies voorzien. Zo kunnen we eventuele specifieke wensen in ons advies meenemen en is het mogelijk om een persoonlijke touch aan uw boeking te geven.

Wij hebben al meer dan 25 jaar een passie voor de Belgische Ardennen en willen daar graag anderen deelgenoot van maken!

Bereikbaarheid

Wij zijn 7 dagen per week te bereiken!

U kunt live via de website met mij chatten als ik online ben (als ik niet online ben kunt u een berichtje achter laten wat ik meteen krijg zodra ik online ga)

Via het boekings- of informatieformulier bij elke accommodatie op de website (u krijgt dan altijd binnen 24 uur antwoord) of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via telefoon, van 9 tot 22 uur: +31 623079879 (Leonie), vaste lijn +31413 258056, bij geen gehoor (0)622907533 (Jan & Egidia)

Via WhatsApp, op Facebook en via Twitter